info@stopel-belastingadviesburo.nl 31 (0) 654 954 928

Bijna 24 jaar ben ik Bert Stopel werkzaam geweest als hoofd assurantiën bij de RaBo bank in Almelo. In deze periode heb ik mij bekwaamd in het vak door alle benodigde diploma´s te behalen en ook fiscale zaken als hobby verder ontwikkeld en van de belastingdienst een beconnummer als belastingconsulent ontvangen.

Op 1 maart 1994 is mijn onderneming Stopel Pensioenadviesburo en Bedrijfsverzekeringen opgericht in Tubbergen en door verdere groei hebben wij ons op 1 november 1997 gevestigd aan het Slot 14 te Almelo. Hier zijn wij `tot mijn afscheid bij Stopel op 28 juni 2013`, uitgegroeid tot een onderneming die werk biedt aan ruim 25 medewerkers.

Na een half jaar onderzoek en voorbereiding is op 1 januari 2014 Stopel Belastingadviesburo opgericht bij de Kamer van Koophandel onder nummer 59650974.

Wat zijn onze mogelijkheden:

  1. Inkomsten Belastingaangifte voor particulieren en ondernemers, BTW en erfbelastingaangifte, controle alle Toeslagen;
  2. Verzorging van bedrijfsadministratie en vervaardigen balans en resultatenrekening;
  3. Fiscale adviezen en verbetervoorstellen;
  4. Hogere opbrengsten spaargeld en/of beleggingsadvies in combinatie met specialist;
  5. Analyse tot verbetering van verzekeringspakket voor particulieren en bedrijven;
  6. Quick scans bij bedrijven

Dat laatste punt vergt enige uitleg. Deze Quick scan wordt bij ondernemers uitgevoerd, om op basis van no cure no pay te onderzoeken of er geen voordeel en verbeteringen te realiseren zijn.

Die kunnen resulteren in een rapport waarin wordt aangegeven of de kosten die betrekking hebben op de accountant, fiscale adviezen, automatisering, drukwerk(digitalisering), telefonie, opbrengst liquide middelen en het verzekeringspakket incl. verzuimreductie, voordeel en gemak kan worden behaald.

Wij werken geheel onafhankelijk op basis van declaratie van een zeer gunstig uurloon excl. BTW.